Manavgat Yangın Son Dakika / Mrqhvuqoaii64m - Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Manavgat Yangın Son Dakika / Mrqhvuqoaii64m - Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. İki katlı ev küle döndü. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

R 3k Pvv1tllm
R 3k Pvv1tllm from iasbh.tmgrup.com.tr
Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı.

Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı.

Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. En son manavgat haberleri anında burada. Manavgat son dakika haber, манавгат. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

On5ok0kqg7gbrm
On5ok0kqg7gbrm from imgrosetta.mynet.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler.

Son dakika toplantısı sona erdi.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya son dakika haberleri : Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Manavgat son dakika haber, манавгат. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.

Rbc7ge Im9gq6m
Rbc7ge Im9gq6m from img3.aksam.com.tr
Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim.

Manavgat son dakika haber, манавгат. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook